Ești pregătit de schimbare?

Află cum poți avea un site care convertește, la un preț accesibil

Cu siguranță ești aici pentru că îți dorești un site web care să-ți ridice afacerea la următorul nivel. Iar noi suntem aici pentru a realiza acest plan pentru tine!

Ei și mulți alții au avut încredere în noi pentru crearea unui website

Cine suntem noi?

Changers este agenția de ecommerce în care poți avea încredere.

Suntem o echipă de ambițioși din Cluj-Napoca. Ne ocupăm de crearea site-urilor web pentru companiile orientate spre dezvoltare. Așa cum este probabil și afacerea ta. 
Prin ce ne diferențiem? Prin implicarea noastră activă în fiecare proiect.

Cu ce te putem ajuta?

Un website care îți aduce clienți

Unul ușor de folosit, cu un design modern și conceput prin cele mai noi tehnologii.

Economisești bani

Datorită tehnologiei noi și a proceselor folosite, website-urile pe care le creăm au un preț mult mai avantajos, decât un website clasic.

Site optimizat pentru mobil și web

Astăzi peste 52% din căutări au loc de pe mobil. Și doar website-urile optimizate pentru mobil vor apărea în rezultatele de căutare.

Website ușor de folosit

Prin serviciul de web design pe care îl oferim creăm site-uri cu o interfață atât de simplă, încât și un copil s-ar putea descurca cu el!

Securitate maximă

Tehnologia pe care se bazează site-urile pe care le creăm tratează securitatea într-un mod extrem de serios.

Web design personalizat

Dacă ai nevoie de un web design unicat, unde fiecare pagină să fie originală și gândită de un profesionist, atunci avem echipă potrivită pentru proiectul tău!

i

Scriere de conținut

Dacă nu ai timp să scrii tu informațiile pentru website, sau ai nevoie de un feedback de la profesioniști în copywriting, te putem ajuta noi!

Consistență vizuală

Vom folosi culori, elemente și font-uri care să fie în concordanță cu identitatea brand-ului tău.

Ce zic clienții noștri?

Dragomirescu Mihaela

Founder SAME Consulting

Profesionalismul, dedicarea și talentul sunt principalele atribute ale echipei Changers! Sunt tineri, determinați și au capacitatea de a înțelege și interpreta viziunea clientului, oferind rezultate excepționale. Cei de la Changers nu sunt doar echipa de web design, sunt începutul unei mari familii profesionale! O imagine bună începe cu Changers!

Întotdeauna!

Hideg Dominic

Client Mulțumit

Cei din echipa Changers au spirit de invingatori. Sunt foarte atenti la detalii si perseverenti. Prin ceea ce fac, ii caracterizeaza profesionalismul si promptitudinea. Foarte atenti la cerintele si nevoile clientului! Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Recomand cu incredere!

Modificări nelimitate

Plată doar la final, dacă ești mulțumit

Îți oferim totul gratuit. Dacă nu este livrat la timp

Știm cât este de important să ai site-ul web chiar așa cum ți l-ai imaginat. Astfel, prin cele 2 sesiuni oferim un număr nelimitat de modificări!

Credem în egalitate. Astfel, considerăm că este corect să ne oferim reciproc garanții. Dar garanția oferită de tine este doar un avans de 20%. Iar restul se achită la final. Dacă ești mulțumit cu rezultatul obținut!

În cazul în care depășim termenul limită stabilit. Iar tu ne-ai asigurat la timp toate materialele necesare conform agendei stabilite. Îți rambursăm avansul de 20% și nu mai trebuie să plătești nimic!

Modificări nelimitate

Știm cât este de important să ai site-ul web chiar așa cum ți l-ai imaginat. Astfel, prin cele 2 sesiuni oferim un număr nelimitat de modificări!

Plată doar la final, dacă ești mulțumit

Credem în egalitate. Astfel, considerăm că este corect să ne oferim reciproc garanții. Dar garanția oferită de tine este doar un avans de 20%. Iar restul se achită la final. Dacă ești mulțumit cu rezultatul obținut!

Îți oferim totul gratuit. Dacă nu este livrat la timp

În cazul în care depășim termenul limită stabilit.. Iar tu ne-ai asigurat la timp toate materialele necesare conform agendei stabilite. Îți rambursăm avansul de 20% și nu mai trebuie să plătești nimic!

Tot ce îți trebuie pentru site, la un preț accesibil

Pachetul standard conține toate elementele necesare funcționării unui site web modern și de înaltă calitate.
Dacă se doresc și alte elemente personalizate, acestea se vor discuta la întâlnirea pe Zoom.
După care se va crea o ofertă personalizată pentru compania ta

Întrebări frecvente

Ce alte costuri voi avea?

Dacă nu ai încă un domeniu cumpărat. Trebuie achiziționat unul. Iar costul acestuia este aprox. 50 RON/an. De asemenea, trebuie achiziționat și hostingul. Care costă aprox. 23RON/lună. Aceste costuri se achită furnizorului de serviciu aferent, nu nouă. Toate costurile noastre se regăsesc în oferta finală. Nu avem costuri ascunse.

Am mai lucrat cu o agenție, dar nu au făcut o treabă bună. Ce siguranță am aici?

În acest moment te poți lua doar după ce au zis clienții noștri. Ce ai citit despre noi. Și rezultatele noastre de până acum. Însă vom avea ocazia să ne cunoaștem înainte să plătești vreun RON. Vom avea suficient timp să ne dăm seama dacă ne potrivim sau nu. Acesta este și motivul pentru care înainte de toate, avem un call gratuit de 45 de minute.

Va funcționa asta pentru cineva ca mine?

Este un sistem simplu, făcut în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor. Dacă milioane de companii, fără experiența anterioară, au reușit până acum, suntem siguri de reușita ta!

Ce se va întâmpla după terminarea site-ului web?

1. Suntem alături de tine în continuare printr-un abonament de mentenanță. Prin care te ajutăm să faci orice fel de modificări pe site atunci când ai nevoie.

2. O altă variantă este să faci singur aceste modificări. Mulțumită simplității, fiecare modificare este ușor de efectuat. Există videoclipuri și tutoriale pentru fiecare pas. Trebuie doar să le parcurgi odată și să dai click pe ce a dat și cel din videoclip.

Ce garanție am?

Click aici pentru a citit garanțiile noastre.

Cum se procedează dacă doresc modificări?

Știm cât este de important să ai site-ul web chiar așa cum ți l-ai imaginat. Astfel, prin cele 2 sesiuni oferim un număr nelimitat de modificări până la momentul predării!

Dacă dorești modificări și ulterior. Acestea se pot realiza oricând prin abonamentul de mentenanță.

Pașii prin care vom trece împreună

^
PASUL 1

Ești pregătit să ai propriul tău site web.

^
PASUL 2

Ne vedem pe Zoom pentru o scurtă discuție despre obiectivele, provocările și viziunea ta.

^
PASUL 3

Ne vom întâlni cu echipa changers pentru a pregăti un plan de acțiune.

^
PASUL 4

O nouă întâlnire pe Zoom. Discutăm pe baza ofertei pregătite și o ajustăm, dacă este cazul.

^
PASUL 5

Semnăm contractul și ne apucăm de treabă!

Echipa Changers poate accepta maxim 4 proiecte de acest tip în fiecare lună.
Dacă dorești să aducem împreună la viață site-ul tău web. Atunci contactează-ne din timp.
Mai ai puțin timp la dispoziție să recuperezi progresul făcut de competiția ta. Care deja este prezent în online. Te sfătuim să acționezi acum.

Ești pregătit să ai un website care oferă încredere și aduce rezultate?
Sigur că ești! Din acest motiv te aflii aici!
Ai și completat PASUL 1

Hai să ne vedem pe ZOOM pentru o discuție gratuită despre nevoile tale. 

Concurența nu așteaptă!

Tu ce mai aștepți?