Ești pregătit de schimbare?

Servicii

Servicii complete de
e-commerce. Totul la un loc.

Folosim cele mai noi și eficace sisteme pentru a scala magazine online obișnuite în business-uri cu venituri de €1M/an.

Misiunea noastră

Changers este despre schimbare. Iar fiecare schimbare începe cu o schimbare de perspectivă. O schimbare de mentalitate. Când vine vorba de magazine online, această schimbare ți-o aducem noi. Online-ul are un potențial infinit. Te vom ajuta să profiți de el pe deplin.

Experți e-commerce

E-commerce presupune orice activitate de business tranzacționată electronic. Noi ne-am specializat pe produse fizice. Avem o experiență de 5 ani în domeniu și vorbim doar din practică. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a-ți putea scala afacerea la un cost neglijabil raportat la rezultatele pe care le vom obține împreună.

Partea cea mai bună? Ne ocupăm noi de tot ce ține de magazinul online. Ție îți rămâne doar să pregătești sutele de comenzi pe care le vei avea.

Cum arată viața ta după primele 6 luni de colaborare?

Mai multe vânzări

Toate barierele fizice de până acum au fost eliminate. Acum poți ajunge la oricine, oricând și oriunde. Investițiile tale au început să dea roade. Clienții fideli se întorc și fac noi achiziții. Veniturile cresc constant.

Mai multă expunere

Apari pe toate platformele folosite de potențialii tăi clienți. Apari printre primele rezultate la căutările de pe Google. Ajungi la toți cei interesați de produsele tale. Nu mai există limite. Sunt din ce în ce mai mulți clienți.

Mai mulți clienți mulțumiți

Site ușor de folosit. Pași puțini și simpli. Răspunsuri rapide și utile. Încredere și profesionalism. Ești în trend cu moda și noile tehnologii. Aspecte care îl fac mulțumit pe clientul modern. Client mulțumit = Client fidel

Mai puține costuri

Promovarea online este mult mai ieftină decât cea clasică. Îți scad costurile fixe. Plătești o singură firmă în locul unui departament întreg. Un salariu versus multe salarii. Profitul începe să-ți crească.

Mai puțină muncă

Ne ocupăm noi de tot ce ține de magazinul online. Singurul tău job rămâne să ne asiguri stoc suficient de mare și să trimiți comenzile spre client. Ai un magazin care funcționează fără tine. Ai mai mult timp pentru tine.

Mai puțin stres

Totul este transparent. Știi mereu în ce investești banii și ce rezultate aduce. Comunicarea este una productivă și eficientă. Ești mai liniștit și poți petrece timp prețios cu cei dragi ție.

Care e expertiza noastră?

Strategie

Toată lumea știe că fără o destinație este imposibil să ajungi undeva. Așa se întâmplă și aici. Fără niște strategii bine stabilite ne lăsăm succesul în mâna destinului. Ceea ce nu este de dorit. Nu-i așa? Hai să construim niște strategii pragmatice și deja testate de noi. Care îți asigură succesul dorit.

Online advertising

Promovarea online are avantajele de a fi mult mai ieftină decât cea clasică. Elimină barierele fizice și poți alege cu foarte mare precizie cine îți vede anunțurile. Iar noi vom crea campanii atât de bine țintite încât vom ști chiar și gândurile viitorilor tăi clienți. Ești pregătit să vinzi la o scară mult mai largă? Hai să pornim reclamele!

Ecommerce

Îți scalăm afacerea online la un cost neglijabil raportat la rezultatele obținute. În sfârșit visurile tale prea ”nesimțite” pot deveni unele chiar realiste. Partea cea maiu bună? Ne ocupăm noi de tot ce ține de magazinul online. Fii pregătit! Vei avea nevoie de stoc suplimentar.

SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare este una din cele mai eficiente strategii pe termen mediu și lung pentru creșterea afacerii tale.  Optimizează-ți paginile cu niște cuvinte cheie cu trafic înalt. Scrie postări de blog prin care să livrezi valoare clienților noi. Promovează-ți gratuit site-ul pe Google.

Copywriting

Sigur ai citit deja niște texte care nu se terminau niciodată. În plus nici nu ai rămas cu nimic din ele. Te-ai enervat și ai ieșit de pe pagina respectivă. Tu sigur nu ai risca asta cu potențialii tăi clienți. Ar fi păcat să-i pierzi doar din acest motiv. Hai să rezolvăm problema. Și să scriem niște texte care chiar vând.

Web design

Un website de calitate te ajută să-ți prezinți compania într-un mod profesionist. Să faci o primă impresie memorabilă și să oferi încredere unei persoane care nici nu te cunoaște. Un site bine structurat ajută clienții să te găsească mai ușor, să cumpere mai rapid și să aibă o experiență plăcută. Vor dori să se întoarcă la tine.

Oare ne potrivim?

Dacă răspunzi cu da la toate întrebările de mai jos, înseamnă că ești pregătit să colaborăm.

Produsul tău este testat și validat

Ai o bază de clienți solidă și un flux de comenzi constant

Ești dispus să investești în dezvoltarea magazinului tău

Poți să îți dublezi capacitatea de procesare a comenzilor

HAI SĂ ÎNCEPEM

PREGĂTIT DE SCHIMBARE?