Ești pregătit de schimbare?

Crește-ți magazinul online obișnuit într-un business de peste €1M/an

Nu mai arunca banii pe geam prin tatonări. Pierzi bani, timp și nervi.
Începe să-ți crești în sfârșit libertatea și vânzările într-un mod sustenabil. Există deja soluția potrivită pentru tipul tău de afacere. Vezi care este:

Deții un magazin online care vinde produse fizice. Dar ești nemulțumit de rezultate. Plus ești și stresat din cauza asta. Nu ai timp și nici echipa potrivită pentru a face schimbările necesare. 

Atunci soluția aceasta poate fi pentru tine.

Ești pregătit să-ți mărești stocul produselor și numărul comenzilor livrate într-o zi?

Pentru că asta se va întâmpla. Dacă o aplici.
Noi ne ocupăm de tot. Tu trebuie doar să trimiți comenzile.

Beneficii

Lucrând cu Changers:

Scazi costurile și crești profitul

Nu trebuie să lucrezi cu mai multe firme deodată. Nici să angajezi personal pentru a forma un departament întreg. Nu mai pierzi banii prin încercări eșuate. Apari gratuit în primele rezultate de pe Google.

Ai mai mult timp liber

Îți preluăm toate activitățile care țin de magazinul online. Astfel, vei avea mai mult timp liber. Mai mult timp pentru a fi antreprenor. Adică pentru ceea ce te face fericit.

Atragi clienți noi

Ajungi la oameni despre care nici nu credeai că există. Din cauza limitărilor din tehnicile de marketing pe care le-ai folosit până acum.

Crești vânzările și expunerea în online

Ajungi la mai mulți oameni cu aceeași sumă de bani. Afacerea ta este mai cunoscută. Te vom ajuta să îmbunătățești textele și mesajele pe care le folosești în marketing pentru a converti mai mulți clienți.

Ai o afacere sustenabilă pe termen lung

Crește valoarea de viață (CLV-ul) clienților. Astfel, clienții vor cumpăra de mai multe ori. Vei avea venituri asigurate pe termen lung. Prin implicarea noastră activă ne asigurăm că afacerea ta chiar funcționează.

Scapi de stres

Ai acces la tot ce facem și de ce. Ești liniștit că totul funcționează fără tine. Dar totuși este sub control și știi ce se întâmplă. Ai parte de o comunicare eficientă și  de rapoarte puncuale.

Atenție!
Beneficiile de mai sus nu sunt doar niște promisiuni, ci se bazează pe:

O echipă pentru tot ce ai nevoie

O singură echipă profesionistă care se ocupă de tot ce ține de magazinul tău online. Designer web, Marketer online, Designer, Fotograf, Strategist. Consultant business.

Implementarea sistemelor actuale de marketing

Marketingul online se schimbă pe zi ce trece. Ai cele mai moderne sisteme și strategii de marketing. Si chiar funcționează!

Sisteme de fidelizare clienți

 Este mult mai ieftin să revinzi unui client de-al tău. De asemenea, este gratuit să te recomande prietenilor lui. Punem mare accent și pe fidelizare.

Promovare folosind cele mai bune canale

Fiecare afacere este unică și diferită. Alegem doar canalele de promovare potrivite afacerii tale în urma analizelor făcute.

Full customer journey marketing

Experiența pe care o oferi clientului modern în magazinul tău. Are un mare impact asupra deciziei de cumpărare. Ne ocupăm în mod special de aceste strategii.

Strategia de marketing multi channel

Atragem, reținem, activăm și convertim clienți de pe mai multe canale. Toate canalele care ți se potrivesc afacerii tale. 

Echipă tânără, profesionistă

Suntem changers. Orientați spre dezvoltare și schimbare. Trăim trendurile de azi și ne folosim de ele în avantajul nostru. Vei avea mereu o persoană de contact care te va ține informat în legătură cu magazinul tău online.

Implicare

Cel mai puternic principiu și diferențiator al nostru este implicarea activă în fiecare proiect acceptat. Știm că doar parteneriatele win-win-win au succes pe termen lung. Iar noi spre asta tindem.

Ei și încă mulți alții au avut încredere în noi

Ce zic clienții noștri?

Dragomirescu Mihaela

Founder SAME Consulting

Profesionalismul, dedicarea și talentul sunt principalele atribute ale echipei Changers! Sunt tineri, determinați și au capacitatea de a înțelege și interpreta viziunea clientului, oferind rezultate excepționale. Cei de la Changers nu sunt doar echipa de web design, sunt începutul unei mari familii profesionale! O imagine bună începe cu Changers!

Întotdeauna!

Draghici Bogdan

Owner FITNEST

Salutare! Recomand cu caldura si fara indoiala Changers, as putea spune ”Game Changers”, cel putin asa a fost pentru mine! De cand am inceput colaborarea cu ei, incepand de la design, marketing, sfaturi, etc. totul a fost intr-o continua crestere! Iar in industria mea nu este foarte usor sa iesi in evidenta! Extrem de profi, totul facut ca la carte, foarte multa implicare si ceea ce mi-a placut cel mai mult este ca au venit intotdeauna cu idei noi de implementare! 5 stele sunt putine pt ceea ce iti ofera. 🙂

Tot ce îți trebuie pentru magazinul online

Ofertele de mai jos au fost create pentru 3 nivele diferite de investiție. Primul pachet include toate cele necesare pentru creșterea accelerată a vânzărilor. Al doilea presupune în plus și o creștere pe termen lung a vânzărilor. Iar al treilea asigură o dezvoltare pe termen lung al business-ului tău.

Întrebări frecvente

Am mai lucrat cu o agenție, dar nu au făcut o treabă bună. Ce siguranță am aici?

În acest moment te poți lua doar după ce au zis clienții noștri. Ce ai citit despre noi. Și rezultatele noastre de până acum. Însă vom avea ocazia să ne cunoaștem înainte să plătești vreun RON. Vom avea suficient timp să ne dăm seama dacă ne potrivim sau nu. Acesta este și motivul pentru care înainte de toate, avem un call gratuit de 45 de minute. Urmat de o sesiune de Growth. Unde, împreună cu tine, facem o pre-analiză afacerii tale. Cu scopul de vedea dacă îi putem aduce plus valoare. Dacă putem, continuăm procesul. Dacă nu, ne oprim imediat. Nu ar fi benefic nimănui să continuăm.

Ce garanție am?

Dacă în 3 luni de zile nu reușim să îți creștem vânzările online cu cel puțin 50%, vom lucra gratuit până ajungem la acel obiectiv.

Nu prea înțeleg cum funcționează marketing-ul digital. E o problemă?

Ai consultant de marketing și de business. Ai o echipă întreagă care acoperă toate aspectele magazinului tău online. Nu ai nevoie nici de timp și nici ce cunoștințe pentru a ajunge la venituri de peste 7 cifre.

Dacă investesc o grămadă de bani și nu aduce rezultate?

Sistemele și strategiile au fost deja testate pe afaceri ca a ta. Și au adus rezultate. Mai mult de atât: la început facem o analiză completă despre afacerea ta pentru a o cunoaște. Așa putem adapta orice strategie cu ușurință încă de la bun început. Dacă este nevoie. Iar dacă din analiză reiese că nu putem aduce adevărată valoare businessului tău. Nu vom accepta proiectul. Nu ar fi benefic nimănui.

De unde știu că pot avea încredere în voi?

Nu știi sigur. Te poți lua doar după ce au zis clienții noștri. Ce ai citit despre noi. Și rezultatele noastre de până acum. Însă vom avea ocazia să ne cunoaștem înainte să plătești vreun RON. Vom avea suficient timp să ne dăm seama dacă ne potrivim sau nu. Acesta este și motivul pentru care înainte de toate, avem un call gratuit de 45 de minute. Urmat de o sesiune de Growth. Unde, împreună cu tine, facem o pre-analiză afacerii tale. Cu scopul de vedea dacă îi putem aduce plus valoare. Dacă putem, continuăm procesul. Dacă nu, ne oprim imediat. 

Dacă nu am suficient timp de aceste soluții?

Spre norocul tău. Nu mai trebuie să investești timp în magazinul tău online. Echipa noastră preia totul. Tu trebuie doar să asiguri stoc și o persoană care să se ocupe de pregătirea comenzilor.

Îți spunem direct de ce ar trebui să faci această schimbare acum:

\

Piața online este în creștere, dar încă la început. Așa că mai ai timp să recuperezi timpul pierdut. Dar doar dacă începi de azi.

\

Acum ai opțiunea de a lucra cu o agenția specializată exact pe nișa ta. Fiind singurii, putem accepta doar 4 proiecte noi pe lună.

\

În locul tău nu am mai amâna această decizie. Deoarece știm că funcționează și că îți va aduce rezultatele dorite. Dar nu putem decide noi în locul tău.

Hai să discutăm concret despre cum poți avea: un magazin online care explodează, profit mai mare, mai mult timp liber și liniște.

P.S. Sunt 45 de minute în care poți afla informații utile pe care nici nu le știai despre afacerea ta. Nu ai ce pierde. Doar câștiga.