Ești pregătit de schimbare?

Despre noi

Transformăm magazine online obșnuite în businessuri de peste €1M/an.

Vești proaste pentru 99% din cititori

Există o singură soluție. O singură metodă prin care poți să ai o afacere performantă în mediul online. Ești pregătatit să o auzi?

SCHIMBARE

Dacă nu lucrezi constant la sisteme noi. Dacă nu implementezi idei noi. Dacă nu cauți constant clienți noi. Există doar o singură destinație unde poți ajunge: FALIMENT.

NU TE DEZVOLȚI = DISPARI

Nu, nu vei dispărea mâine. Probabil nici anul viitor. Dar peste 5 ani cu siguranță. De ce?

Online-ul nu funcționează la fel ca și un magazin fizic. Cea mai mare diferență este faptul că în mediul online nu ai bariere. Poți vinde către oricine. Poți avea un mic depozit în România de unde să expediezi colete chiar și până în Antarctica.

CEL MAI MARE AVANTAJ ȘI DEZAVANTAJ

Tocmai pentru că nu există bariere, competiția e mult mai mare. Nu te mai bați doar cu magazinele din oraș. Sau cu magazinele dintr-o rază de 10km. Te bați cu toate magazinele din țară. Câteodată chiar și din lume.

DACĂ MAGAZINUL TĂU ONLINE NU CREȘTE, TREBUIE SĂ FACI O SCHIMBARE

Dar nu te descuraja. Spre norocul tău, suntem aici ca să te ajutăm.

Valorile noastre

Căutăm și colobarăm cu firme care au valori asemănătoare cu ale noastre.

Dezvoltare

Ori te dezvolți, ori vei fi șters de pe piață. Credem cu tărie asta. A trecut vremea în care puteai să ai succes fără să investești mult în dezvoltarea afacerii tale.

Educație

Educația este singura modalitate prin care te poți dezvolta. Afacerea ta poate crește doar în paralel cu tine. 

Consistență

Degeaba ești talentat, educat și inteligent. Dacă nu muncești zilnic, rezultatele nu vor fi acolo unde îți dorești să fie.

Cu ce ne ocupăm?

Îți oferim un pachet de servicii care acoperă toate nevoile unui magazin online cu vânzări de milioane de € pe an. Tot ce trebuie să faci tu, e să pregătești comenzile și să le trimiți către clienții tăi. De restul ne ocupăm noi.

E-commerce

Strategie

Online Advertising

Email Marketing

Copywriting

SEO

HAI SĂ ÎNCEPEM

PREGĂTIT DE SCHIMBARE?